OWOCE
Brzoskwinia
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 10-12, 30-32oBrix
NFC: puree
Morela
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 10-12, 30-32oBrix
NFC: puree
Banan
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 20-26oBrix
Pomarańcza
Koncentrat: 65oBrix klarowny/mętny
Puree i przeciery: pulpa gorzka/słodka
NFC: sok
Ananas
Koncentrat: 65oBrix mętny/klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
Kiwi
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
NFC: puree
Wiśnia
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: naturalne, skoncentrowane
Truskawka
Koncentrat: 65oBrix
Puree i przeciery: naturalne, skoncentrowane, z pestkami lub bez
Cytryna
Koncentrat: 42oBrix mętny/klarowny
Puree i przeciery: pulpa, miąższ
NFC: sok
Marakuja
Koncentrat: 40oBrix mętny/65oBrix klarowny
Pulpa i puree: z pestkami lub bez
Grejpfrut
Koncentrat: 65oBrix klarowny/58oBrix mętny
NFC: sok
Mandarynka
Koncentrat: 60oBrix klarowny
NFC: sok
Limonka
Koncentrat: 42oBrix klarowny
Mango
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Melon
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Winogrono białe
Koncentrat: 65oBrix klarowny
NFC: sok
Winogrono czerwone
Koncentrat: 65oBrix klarowny
NFC: sok
Czerwona porzeczka
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: naturalne, z pestkami lub bez
Czarna porzeczka
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: naturalne, z pestkami lub bez
Jeżyna
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
Jagoda
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
Śliwka
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 30-32oBrix
Pasta: 56oBrix
Gruszka
Koncentrat: 70oBrix klarowny, 65oBrix klarowny/mętny
Puree i przeciery: 10-20, 30-32oBrix
NFC: puree
Dzika róża
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
Aronia
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Żurawina
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
Borówka brusznica
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Granat
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Rokitnik
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
Tarnina
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
Jarzębina
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Pigwa
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Głóg
Koncentrat: 65oBrix klarowny
WARZYWA
Koncentrat pomidorowy
Cold break/Hot break
28-30oBrix
36-38oBrix
BIO
Marchew
Koncentrat: 50oBrix
Puree i przeciery: min. 7oBrix,
Czarna marchew
Koncentrat: 50oBrix
Papryka
Puree i przeciery: na zamówienie
Brokuł
Puree i przeciery: na zamówienie
Kalafior
Puree i przeciery: na zamówienie
Cukinia
Puree i przeciery: na zamówienie
Dynia
Koncentrat: 40oBrix
Puree i przeciery: na zamówienie