Smaki:
- banan
- cytryna
- pomarańcza
- malina
- morela
- wiśnia
- truskawka
- jagoda
Zastosowanie, do wyrobów cukierniczych:
dekoracji, przekładania, nadziewania, smarowania ciast, ciasteczek, rolad, rogalików, tortów, pączków oraz produktów garmażeryjnych takich jak: pierogi, knedle, naleśniki.
Właściwości:
- Termostabilne: można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.
- Możliwość zamrażania nadzień zastosowanych w finalnych produktach: ciastach, pierogach, pączkach i innych.
- Do stosowania na zimno, do bezpośredniego spożycia do: gofrów, naleśników, grzanek oraz do bezpośredniego spożycia.
- Smarowne: łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo.
- Uniwersalne: doskonałe do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptowych i innych.
- Nie nasączają ciasta.
Logistyka
-
- Wiadro: 6 kg, 12 kg/13 kg
- Na palecie: 126 szt. x 6 kg
66 szt. x 12 kg/13 kg