SMAKI:
- Pasta z suszonych pomidorów
- Pasta z suszonych pomidorów z serem feta
- Pasta z suszonych pomidorów z oliwkami
- Pasta z suszonych pomidorów z papryką jalapeno
- Pasta szpinakowa z serem feta i suszonymi pomidorami
- Pasta z zielonych oliwek z suszonymi pomidorami i serem feta
- Pasta oliwkowa z anchois
ZASTOSOWANIE, idealne do:
- bagietek
- grzanek
- pizzerinek
- pikantnych bułeczek
- ciast francuskich
- ciast drożdżowych
WŁAŚCIWOŚCI:
- Wydajne – wystarczy niewielka ilość, a produkt finalny nabiera wyrazistego smaku.
- Termostabilne – można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.
- Możliwość zamrażania past zastosowanych w finalnych produktach
- Smarowne, łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo
Logistyka:
- Puszka: 2,65 kg 4 kg
- Na warstwie: 30 szt 30 szt
- Na palecie: 240 szt 180 szt