Warzywne pasty piekarnicze

SMAKI:

  • Pasta z suszonych pomidorów
  • Pasta z suszonych pomidorów z serem feta
  • Pasta z suszonych pomidorów z oliwkami
  • Pasta z suszonych pomidorów z papryką jalapeno
  • Pasta szpinakowa z serem feta i suszonymi pomidorami
  • Pasta z zielonych oliwek z suszonymi pomidorami i serem feta
  • Pasta oliwkowa z anchois

ZASTOSOWANIE, idealne do:

  • bagietek
  • grzanek
  • pizzerinek
  • pikantnych bułeczek
  • ciast francuskich
  • ciast drożdżowych

WŁAŚCIWOŚCI:

  • Wydajne  –  wystarczy niewielka ilość, a produkt finalny nabiera wyrazistego smaku.
  • Termostabilne – można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.
  • Możliwość zamrażania past zastosowanych w finalnych produktach
  • Smarowne, łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo

Logistyka:

  • Puszka:                  2,65 kg        4 kg
  • Na warstwie:        30 szt         30 szt
  • Na palecie:            240 szt      180 szt