
Rodzaje:
Powidła śliwkowe
Dżemy: truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy, malinowy, ananasowym egzotyczny, z czarnej porzeczki, z owoców leśnych.
Zastosowanie:
Do wyrobów cukierniczych: dekoracji, przekładania, nadziewania, smarowania ciast, ciasteczek, rolad, rogalików, tortów, pączków oraz produktów garmażeryjnych takich jak: pierogi, knedle, naleśniki.
Przeznaczone do zapiekania wewnątrz ciast, jak również pod masy, kremy i bitą śmietanę.
Idealne do nadziewania pierników.
Do stosowania na zimno do: gofrów, naleśników, grzanek oraz do bezpośredniego spożycia.
Właściwości:
Powidła śliwkowe – wyprodukowane za 170 g owoców na 100g wyrobu gotowego.
Smarowne – łatwo rozprowadzają się ręcznie i maszynowo.
Logistyka:
Wiadro: 3,5 kg i 13 kg
Na palecie: 168 szt x 3,5 kg
66 sz x 13 kg
