Owocowe dodatki do ciast, kremów i lodów

Rodzaje:

Pulpa z mango bez cukru, pulpa z mango słodzona, pulpa bananowa, pulpa z guawy, pulpa z marakui z pestkami, pulpa z marakui bez pestek oraz masa kokosowa.

Zastosowanie:

Do wyrobów cukierniczych: ciast i deserów, musów, tortów, kremów, galaretek, dżemów i marmolad, jako składnik lub polewa do lodów i sorbetów oraz składnik koktajli, soków, syropów.

Właściwości:

Pulpy są produktami naturalnymi uzyskanymi z przetartych owoców.

Masa kokosowa to gotowy produkt, przygotowany na bazie kokosu. Idealny do łączenia z kremami, budyniem, bitą śmietaną.

Uniwersalne – pyszne pulpy oraz masa kokosowa doskonale komponują się zarówno z tradycyjnymi daniami słodkimi, jak i nowoczesną kuchnią.

Logistyka:

Puszka: 850 g i 900 g
Na palecie: 864 szt x 850 g i 900 g